marLED X – Video

OPT SurgiSystems

100 YEARS OF VITALITY 1919-2019
Dit jaar vieren wij het 100 jarig bestaan van OPT SurgiSystems.

100 jaar vitaliteit, waarin OPT SurgiSystems heeft bijgedragen aan het verbeteren van mensenlevens door de ontwikkeling en productie van van innovatieve operatietafels.

Het verhaal van OPT SurgiSystems is een reis die begint met Mario Cristofolini en het oprichten van een kleine orthopedische werkplaats voor de productie van protheses voor invaliden naar aanleiding van de 1e wereld oorlog tot aan een bedrijf dat innovatieve operatietafels ontwikkeld en produceert.

Deze lange reis, vol successen en technologische primeurs werd door Aldo Cristofolini voortgezet. Onder zijn leiding groeide OPT SurgiSystems uit tot marktleider voor de Italiaanse markt en tot succesvolle speler voor de internationale markt.

In 2013 nam Mr. Sata, voorzitter van TKB Corporation, het stokje over door de overname van OPT SurgiSystems. TKB Corporation is een belangrijke Japanse groep en marktleider in de distributie van medische apparatuur en hulpmiddelen. Met deze overname werd de reis die jaren geleden startte, voortgezet.

100 jaar geschiedenis is niet een doel, maar slechts een fundament voor het voortzetten van de reis.

marLED X

De huidige operatielampen zijn historie,
de operatielamp van de toekomst is een mysterie,
maar onze nieuwe marLED® X is een geschenk voor de toekomst!

Portaaltafel voorzien van bovenblad

Elektrische Portraaltafel voorzien van bovenblad, fabr. Remeda
Bediening onder tafelblad door steriele afdekking
Hoogteverstelling d.m.v. laag voltage motor/ accu
Uitvoering RVS, tafelblad

Diverse afmetingen beschikbaar
Afdekmateriaal beschikbaar

Service en onderhoud

ServiceHeijneman Medical is gespecialiseerd in het inrichten van: (Hybride) operatiekamers, Recovery, Spoed Eisende Hulp, Care afdelingen en Poliklinieken.

Heijneman Medical verzorgt zelf de montage, installatie, service en het onderhoud van de geleverde Medisch Technische Voorzieningen. Voor service en onderhoud maakt Heijneman Medical gebruik van een Standaard Service Overeenkomst. Hierin wordt niet alleen het correctief en periodiek onderhoud meegenomen, maar ook wensen en eisen als veiligheidsinspecties, kwaliteitsmetingen, kalibratie en validatie.

Een eigen team van ervaren specialisten en veelzijdige technici behalen door middel van een strakke maar flexibele planning de overeengekomen uptime en een zo laag mogelijke responsetijd. Het team wordt jaarlijks gecertificeerd, bijgeschoold en getraind door de diverse leveranciers en kenniscentra.

Graag gaat onze service co├Ârdinator met u in gesprek om een service en onderhoudsovereenkomst op maat af te stemmen.

Top