Continuïteit Heijneman Medical

Geachte relatie,

Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, informeren wij u graag over de continuïteit in onze dienstverlening. Daarin is ons streven om de gezondheid van u en onze collega’s zoveel mogelijk te beschermen en u desondanks zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ons kantoor in Lopik is gewoon geopend en onze medewerkers zijn allemaal bereikbaar en inzetbaar. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Daarom schudden wij voorlopig geen handen en vragen wij u gepaste afstand te houden wanneer u met onze mensen in gesprek bent.

Heeft u een afspraak met ons voor installatie, service of onderhoud gepland staan, maar is het vanwege de genomen maatregelen niet mogelijk om deze afspraak na te komen, neem dan tijdig contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij bekijken graag met u hoe we in deze periode toch de zorgeloze service kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Mochten er in de toekomst andere maatregelen getroffen worden, die verdere aanpassingen in onze bedrijfsvoering vragen, communiceren wij dit uiteraard zo spoedig mogelijk via de website of onze Social Media kanalen. Ook dan blijft het bieden van zorgeloze service ons streven.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet
Heijneman Medical BV


Marco Heijneman