OPT SurgiSystems

100 YEARS OF VITALITY 1919-2019
Dit jaar vieren wij het 100 jarig bestaan van OPT SurgiSystems.

100 jaar vitaliteit, waarin OPT SurgiSystems heeft bijgedragen aan het verbeteren van mensenlevens door de ontwikkeling en productie van van innovatieve operatietafels.

Het verhaal van OPT SurgiSystems is een reis die begint met Mario Cristofolini en het oprichten van een kleine orthopedische werkplaats voor de productie van protheses voor invaliden naar aanleiding van de 1e wereld oorlog tot aan een bedrijf dat innovatieve operatietafels ontwikkeld en produceert.

Deze lange reis, vol successen en technologische primeurs werd door Aldo Cristofolini voortgezet. Onder zijn leiding groeide OPT SurgiSystems uit tot marktleider voor de Italiaanse markt en tot succesvolle speler voor de internationale markt.

In 2013 nam Mr. Sata, voorzitter van TKB Corporation, het stokje over door de overname van OPT SurgiSystems. TKB Corporation is een belangrijke Japanse groep en marktleider in de distributie van medische apparatuur en hulpmiddelen. Met deze overname werd de reis die jaren geleden startte, voortgezet.

100 jaar geschiedenis is niet een doel, maar slechts een fundament voor het voortzetten van de reis.